Quinoa cu fasole roşie

1 quinoa jpg jpeg

O combinaţie poate nu tocmai obişnuită, dar extrem de delicioasă, quinoa cu fasole roşie este o reţetă pe care o poţi găti oricând şi, în plus e super delicioasă.

- 150 de grame de quinoa - 400 de grame de fasole roşie - 150 de grame de boabe de porumb - o ceapă mare - trei căţei de usturoi - 350 de ml de supă de legume - o linguriţă de chimion - o jumătate de linguriţă de chilli - o legătură de pătrunjel verde - două linguri de ulei de măsline - sare şi piper, după gust

Pune uleiul de măsline într-o tigaie încinsă, iar apoi adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, până când se înmoaie.

Fierbe quinoa în supa de legume, iar apoi adaugă ceapa şi usturoiul călit, dar şi condimentele. Potriveşte de sare şi piper, iar apoi adaugă porumb şi fasole roşie. Aşteaptă să fiarbă alte cinci minute, iar apoi opreşte-o.

Adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi serveşte imediat.

Poftă bună!