Un fel de mâncare ce ne duce cu gândul în copilărie. Macaroanele cu brânză dulce, puţin rumenite pe margini şi delicioase. Îţi prezentăm reţeta originala de macaroane cu brânză.

Ingrediente:

400 g paste fainoase

200 g branza telemea
200 g branza de vaci
4 oua
6-8 linguri smantana sau iaurt
1 lingura mare unt
4 linguri zahăr

Mod de preparare:

 

Fierbe macaroanele în apă cu sare, dar cu 2-3 minute mai puţin decât tmpul recomandat pe pachet. După ce le-ai fiert, scoate-le şi lasă-le în strecurătoare. Dă brânza pe răzătoare, amestec-o cu ouăle, smântâna, untul, zahărul şi puţină sare. Într-o tavă tapetată cu  unt se pun macaroanele amestecate cu brânza şi se dă la cuptorul încins pentru 35-40 de minute. 

 

 

Loading...