Banane cu scorţişoară, desertul care are grijă de silueta ta

banane cu scortisoara jpeg

Data viitoare când tânjeşti după ceva dulce, încearcă această reţetă de banane cu scorţişoară, care are grijă de silueta ta. Reţeta este făcută cu ingrediente naturale, precum bananele coapte, scorţişoara şi nucşoara, iar cea care îi dă desertului un plus de gust este mierea.

Pe lângă faptul că este un desert gustos şi sănătos, această reţetă reprezintă un mod simplu de a scăpa de acele banane foarte coapte care stau de prea multă vreme pe blatul din bucătărie. Este o gustare cu puţini carbohidraţi, are puţine calorii şi îţi oferă aceeaşi savoare pe care ţi-o dă şi checul cu banane. Dacă ţii la siluetă şi eşti la dietă, e musai să încerci bananele cu scorţişoară, deoarece o porţie are doar 73 de calorii.

Ingrediente

2 linguriţe miere 1 linguriţă scorţişoară ¼ linguriţă nucşoară măcinată spray pentru gătit 2 banane mari coapte, tăiate felii de 1 cm grosime

Mod de preparare

Combini mierea, scorţişoara şi nucşoara într-un bol mic şi le amesteci bine. Dai deoparte.

Încingi o tigaie la foc mediu spre mare şi o ungi cu spray-ul pentru gătit.

Adaugi bananele feliate şi le sotezi, amestecând cu grijă, 2-3 minute.

Adaugi compoziţia de miere. Mai ţii pe foc şi amesteci cu atenţie, încă 2-3 minute, până când feliile de banane sunt moi şi acoperite cu miere. Le serveşti imediat.

Sursa: www.beachbodyondemand.com

www.beachbodyondemand.com