Biscuiți cu migdale
Descoperă și tu acest deliciu sănătos!
Ingrediente
500 g făină
2 ouă
200 g unt, la temperatura camerei
1 linguriță esență de vanilie
200 g migdale măcinate
un praf de sare
îndulcitor natural
Mod de preparare
Amesteci untul cu ouăle până când rezultă o compoziție omogenă. Adaugi esența de vanilie și migdalele măcinate, încorporezi făina și sarea și continui să amesteci până când obții un aluat omogen. Pui în aluat îndulcitorul natural, după gust.
Acoperi aluatul cu folie alimentară și îl lași să se odihnească în frigider 30 de minute. După ce aluatul s-a răcit, îl întinzi pe un blat de lucru tapetat cu făină. Foaia nu trebuie să fie foarte groasă, ci de aproximativ 1 cm. Folosind forme de iepurași, decupezi biscuiții și îi așezi în tava pregătită cu hârtie de copt, păstrând o distanță între ei, ca să nu se lipească.
Coci biscuiții 10-12 minute în cuptorul preîncălzit, până când devin ușor aurii pe margini. Îi lași să se răcească și îi poți servi.