Biscuiţi fără gluten

Delicioşi, crocanţi şi în acelaşi timp uşor fragezi. Află cum poţi să faci biscuiţi fără gluten.
De ce ai nevoie pentru biscuiţi fără gluten
150 g unt de arahide
75 g făină de migdale
¼ lingură bicarbonat de sodiu
3 linguri miere
1 lingură esenţă de vanilie
1 albuş de ou
Cum se prepară biscuiţii fără gluten
Dă drumul la cuptor. Mixează într-un bol toate ingredientele, până obţii un aluat nu foarte lipicios. Aşază hârtie de copt într-o tavă şi ia câte o lingură de umplutură. Modeleaz-o cu mâinile umede şi turteste-o uşor, până obţii forma dorită. Pune biscuiţii în tavă, pe care o dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Lasă-i să se răcească înainte să-i scoţi din tavă.
Sursa foto http://www.veggiebalance.com