Borş cu sfeclă

15544951   red borscht with dill and sour cream  soup jpeg

Foloseşte cu încredere în preparatele tale, sfecla roşie şi îi va pune în evidenţă gustul ei inedit!

De ce ingrediente ai nevoie pentru borş cu sfeclă 600 g sfeclă roşie 150 g ţelină 250 g dovlecei 1 morcov 1 ceapă 1 cartof 300 ml borş sare 2 foi de dafin boabe de piper 3 căţei usturoi mărar, pentru decor 150 g de smântână

Cureţi şi speli sfecla roşie, morcovul, ţelina, cartoful şi dovleceii, apoi le tai bucăţi. Toci pătrunjelul.

Pui legumele tăiate şi ceapa întreagă la foc, în 2 litri de apă. După ce s-au fiert, adaugi foile de dafin, sare şi piper,după gust, apoi scoţi ceapa şi pui usturoiul dat prin presă.

Separat, pui la fiert borşul, până dă în clocot, apoi îl adaugi în ciorbă şi mai laşi pe foc 3 minute.

Dregi borşul cu smântână şi serveşti decorat cu mărar.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg