Burgeri cu carne de curcan şi muştar (sănătatea oaselor)

burger curcan oase jpeg

Burgerii cu carne de curcan sunt o alternativă mai uşoară la cei cu carne de vită. Poţi face şi un soso de muştar cu miere.

Ingrediente

1/4 cană boabe muştar 2 linguri miere 400 g carne curcan sare piper 2 linguriţe ulei 4 chifle de hamburger din grâu integral salată felii de roşii ceapă roşie

Mod de preparare

Încingi grătarul. Amesteci muştarul cu mierea într-un bol. Combini carnea de curcan cu amestecul de muştar, sare şi piper într-un vas. Pui umplutura în fiecare din chifle tăiată şi ungi pe fiecare cu ulei, pe ambele părţi. laşi pe grătar până se pătrundea carnea bine, 5-7 minute pe fiecare parte. Ungi fiecare chiflă restul de amestec de muştar. serveşti cu salată, felii de roşii şi felii de ceapă.

Per porţie: 317 calorii; 11 g grăsimi (3 g saturate, 2 g monosaturate); 65 mg colesterol; 31 g carbohidraţi; 26 g proteine; 3 g fibre; 593 mg sodiu; 387 mg potasiu.