Carne de vită cu legume (sănătatea ficatului)

Pentru sănătatea ficatului tău, ai putea să mănânci mai des carne de vită. Iaqtă şi una dintre reţetele noastre favorite.
Ingrediente
300 g broccoli 300 g morcov 400 g muşchi de vită 3 căţei de usturoi 4 linguri ulei de măsline 1 ceapă 1 praz mic 250 ml supă de vită 2 linguriţe amidon sare piper
Preparare
Desfaci broccoli bucheţele, îl speli bine şi-l tai bucăţi, iar morcovii îi tai fâşii subţiri. Muşchiul de vită îl speli, îl usuci şi‑l tai fâşii. Condimentezi cu sare şi piper, adaugi două linguri de ulei şi amesteci.
Încingi două linguri de ulei într-o tigaie mai adâncă, pui carnea şi o prăjeşti, amestecând constant. Adaugi usturoiul tăiat felii, ceapa tocată mărunt şi prazul tăiat în bucăţi mici. Laşi să se călească toate 2-3 minute, apoi adaugi morcovul şi broccoli.
Amesteci supa de vită cu amidonul, torni în tigaie şi laşi să fiarbă 5-10 minute. Se serveşte cu garnitură de orez sau cu cartofi fierţi.