Chiftele pe gratar

Burgers with Cheese and Bacon (step by step) jpeg

Când ai poftă de un preparat apetisant pe grătar, încearcă o reţetă simplă de chiftele din carne de vită.

Ingrediente: 600 g carne de vită 1 ceapă 1 ou 2 căţei de usturoi 1 lingură pesmet 1 lingură muştar 1 lingură sos de roşii ulei 1 linguriţă zahăr brun busuioc uscat 1 linguriţă oţet balsamic 1 linguriţă boia dulce sare piper

Mod de preparare

Speli şi cureţi carnea de pieliţe, apoi o dai prin maşina de tocat şi o amesteci, într-un vas adânc, cu ceapa şi usturoiul mărunţite. Separat, faci un amestec din zahăr, oţet balsamic, sos de roşii, muştar, busuioc, boia dulce, pesmet, sare, piper şi oul întreg, bătut în prealabil, pe care-l omogenizezi cu carnea.

Împarţi carnea tocată în 8 biluţe egale, le turteşti, le ungi cu un pic de ulei, pe ambele părţi, şi le laşi deoparte 10-15 minute. Le poţi frige pe grătar sau la cuptor, într-o tavă în care ai pus hârtie de copt.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg