Ciorbă de peşte (hipertensiune)

Pentru cei care suferă de hipertensiune peştele este alegerea perfectă din meniu.
Ingrediente
1 kg peşte alb, curăţat 2 morcovi 1 ţelină 1 ceapă 1 ardei gras 1 fir praz, fără frunze 1 praf sare ReduSalt 2 linguri orez zeamă de lămâie 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare
Cureţi legumele, le tai şi le pui la fiert în 6 l de apă. Spre final adaugi orezul spălat. Când legumele şi orezul s-au fiert, arunci în oală şi feliile de peşte, inclusiv capul şi coada. Laşi 10 minute, presari praful de sare ReduSalt, amesteci, ţii ca să se combine aromele şi opreşti focul. Serveşti ciorba presărată, dacă vrei, cu pătrunjel tăiat mărunt şi cu zeamă de lămâie, în funcţie de cât îţi place de acră.