Ciorbă de peşte (pentru colesterol)

Pentru o cină târzie uşoară, recomandăm o porţie de borş de peşte.
De ce ai nevoie pentru ciorbă de peşte
1 kg peşte
1 ceapă
1 ardei gras roşu
3 cartofi
1 ţelină
2 linguri orez
2 morcovi
4 roşii
2 linguri oţet
sare
verdeaţă
Cum se prepară ciorbă de peşte
Cureţi peştele şi îl speli, îl usuci cu şerveţele de hârtie şi îl tai bucăţi potrivite. Speli legumele şi le tai cubuleţe. Într-o oală torni apa şi adaugi legumele. Laşi să fiarbă, apoi adaugi orezul spălat şi roşiile. Când legumele sunt pe jumătate fierte pui şi bucăţile de peşte şi mai laşi să fiarbă 15 minute. La sfârşit adaugi sare, cele 2 linguri de oţet, opreşti focul şi presari verdeaţă tăiată mărunt. Serveşti cât e caldă.