Ciuperci umplute cu ou

Dacă nu ai încercat niciodată această combinaţie, acum este momentul. Ciupercile umplute cu ou sunt pur şi simplu delicioase.
Ingrediente
4 ciuperci mari, spălate şi curăţate
ulei
4 ouă
2 linguri parmezan ras
4 linguri pătrunjel tocat
½ linguriţă usturoi pudră
sare
piper
Mod de preparare
Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Ungi ciupercile cu puţin ulei şi le aşezi în tavă. Presari usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Le dai la cuptorul încins, 10 minute, întorcându-le pe partea cealaltă la jumătatea timpului.
Spargi câte un ou în fiecare ciupercă, apoi presari parmezanul. Condimentezi, după gust. Întorci în cuptor, încă aproximativ 15 minute. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa https://healthyrecipesblogs.com