Frigărui de pui cu bacon
Ori de câte ori ai poftă de un preparat gustos cu carne, încearcă această reţetă de frigărui de pui cu bacon!
Ingrediente pentru frigărui de pui cu bacon
600 piept de pui dezosat
12 felii de bacon
2 linguri pastă de chili
4 linguri de miere
2 linguri zahăr
2 linguri usturoi tocat
2 linguri zeamă de lămâie
2 linguri seminţe de susan
2 linguri amidon de porumb
Mod de preparare frigărui de pui cu bacon
Tai pieptul de pui în bucăţi potrivite. Introduci pe beţele de frigărui bucăţile de pui pe verticală, le înfăşori în bacon şi le aşezi pe o hârtie de copt. Într-un vas, combini pasta de chili, mierea, zahărul, usturoiul, zeama de lămâine şi amidonul de porumb şi le pui pe foc, amestecând continuu. După ce a dat în clocot, dai deoparte. Stropeşti fiecare frigărui cu sos, presari seminţele de susan, apoi îi pui pe grătarul încins, pe ambele părţi, până se rumenesc. Îi serveşti calzi, condimentaţi cu sare şi piper, după gust.