Frigărui de pui (gastrită)

Dacă suferi de gastrită şi vrei să mănânci ceva uşor, pregăteşte aceste frigăruide pui care te pot scoate şi din criza de timp.
Ingrediente
1 piept de pui
Pentru sosul marinat 2 linguri ulei de măsline rozmarin uscat pătrunjel verde tocat 1 praf de sare
Preparare
Îndepărtezi pielea şi oasele, tai pieptul de pui bucăţi pătrate potrivite ca mărime şi le aşezi într-un bol. Separat, amesteci uleiul, un praf de sare, rozmarin şi pătrunjel tocat şi torni peste bucăţile de carne. Laşi carnea la frăgezit şi condimentat, la frigider, 1-2 ore. Scoţi bucăţile de carne din sosul marinat, le înfigi pe ţepuşe şi le frigi pe grătarul bine încins, pe ambele părţi. Le poţi asezona cu un sos de iaurt, condimentat cu mentă.