Friptură de porc cu legume (imunitate)

friptura de porc cu legume jpeg

Cum să-ţi ajuţi organismul să reziste pe timp de iarnă? Chiar şi cureţete bine pregătite şi cu ingredientele care trebuie.

Ingrediente (1 porţie)

2 cotlete de porc 3 căţei usturoi zdrobiţi 200 g roşii cherry 2-3 fire ceapă verde 2-3 fire pătrunjel coajă de portocală răzuită, opţional ulei sare piper zeamă de lămâie, după gust

Mod de preparare

Speli bine, apoi tamponezi carnea cu un şervet de hârtie, presari sare şi piper pe ambele părţi şi le freci cu usturoi. Încingi ulei într-o tigaie şi frigi cotletele pe ambele părţi. Ai grijă să nu le ţii mult timp, pentru că se usucă. Tai roşiile în jumătate, toci ceapa verde şi le amesteci cu ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper. Serveşti salata împreună cu friptura, peste care presari, dacă vrei, coajă de portocală şi fire de pătrunjel.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg