Friptură de porc cu legume (imunitate)

friptura de porc cu legume jpeg

Cum să-ţi ajuţi organismul să reziste pe timp de iarnă? Chiar şi cureţete bine pregătite şi cu ingredientele care trebuie.

Ingrediente (1 porţie)

2 cotlete de porc 3 căţei usturoi zdrobiţi 200 g roşii cherry 2-3 fire ceapă verde 2-3 fire pătrunjel coajă de portocală răzuită, opţional ulei sare piper zeamă de lămâie, după gust

Mod de preparare

Speli bine, apoi tamponezi carnea cu un şervet de hârtie, presari sare şi piper pe ambele părţi şi le freci cu usturoi. Încingi ulei într-o tigaie şi frigi cotletele pe ambele părţi. Ai grijă să nu le ţii mult timp, pentru că se usucă. Tai roşiile în jumătate, toci ceapa verde şi le amesteci cu ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper. Serveşti salata împreună cu friptura, peste care presari, dacă vrei, coajă de portocală şi fire de pătrunjel.