Jeleu de zmeură (pentru sănătatea inimii)

Uite cât de bine arată acest desert cu zmeura în gelatină. Şi unde mai pui că este şi foarte sănătos pentru inima ta!
Ingrediente
1/2 cană apă rece 2 plicuri de gelatină 3 1/2 căni de suc de orice fruct vrei (de preferat de zmeură) 2 linguri zahăr 3 căni zmeură
Mod de preparare
Dizolvă gelatina în apă rece şi las-o cam 3 minute. Între timp, amestecă sucul cu zahărul într-o cratiţă şi lasă să fiarbă la flacără iute. Toarnă treptat în amestecul de gelatină până când aceasta se dizolvă complet. Dă la frigider până se mai îngroaşă, aproape 3 ore. Toarnă sin ea într-un strat într-un pahar pentru a servi. Aşază din zmeură peste, bagi la frigider 15 minute, şi apoi mai toarnă un strat de zmeură. dacă ţi-au mai rămas fructe aşază-le pe deasupra. Laşi la frigider alte 2 ore.
Per porţie: 86 calorii; 0 g grăsimi (0 g saturate, 0 g monosaturate); 0 mg colesterol; 15 g carbohidraţi; 3 g zaharuri adăugate; 12 g zaharuri; 2 g proteine; 3 g fibre; 7 mg sodiu; 289 mg potasiu.
Bonus: Vitamina C (112% din necesarul zilnic)