Lapte de pasăre (pentru ulcer)

lapte de pasare jpeg

Pentru cei bolnavi de ulcer, această reţetă de desert este foarte indicată şi nici nu este greu de preparat.

Ingrediente

800 ml lapte 4 ouă 150 g zahăr 10 g făină 1 plic zahăr vanilat sare

Preparare

Fierbi laptele într-o cratiţă. Separi ouăle şi pui sare peste gălbenuşuri. Între timp, baţi albuşurile spumă cu 50 g de zahăr. Când clocoteşte laptele, iei cu o lingură umedă găluşte

din spuma de albuş şi le pui în lapte. Le laşi să fiarbă 2 minute, le scoţi cu o spumieră şi le pui într-un castron.

Freci gălbenuşurile cu restul de zahăr şi cu făina şi subţiezi cu lapte, turnând încet şi amestecând, ca să nu se taie. Pui totul la fiert, amestecând continuu. Adaugi zahărul vanilat şi laşi la fiert, pe foc mic, până se îngroaşă puţin. Apoi laşi să se răcorească. 4Torni lichidul peste găluştele de albuş şi laşi să se răcească puţin. Serveşti

desertul ornat cu sos caramel, migdale felii şi fructe de sezon.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg