Legume coapte cu cimbru şi pătrunjel

Lângă o friptură bogată în calorii este recomandată o garnitură mai dietetică, dar la fel de gustoasă, cum sunt aceste legume coapte cu cimbru şi pătrunjel.
De ce ai nevoie pentru legume coapte
2-3 morcovi
2-3 păstârnaci
1 ţelină
1 sfeclă roşie
3 linguri ulei
sare grunjoasă
piper
cimbru
pătrunjel oregano
Cum se prepară legumele coapte
Dai drumul la cuptor şi aşezi într-o tavă hârtie de copt. Cureţi legumele şi le tai pe toate bastonaşe sau feliuţe, în funcţie de preferinţe. Le amesteci cu uleiul, adaugi sare, piper, cimbru, oregano şi pătrunjel tocat, după gust. Le aşezi într-un strat în tavă, le acoperi cu folie şi le dai la cuptor 30 de minute. Îndepărtezi folia şi le mai ţii alte 10-15 minute.