Minitarte cu căpşuni (post-hepatită)

Pentru dieta specială a convalescenţilor după hepatită am pregătit acest desert.
Ingrediente
400 g căpşuni Pentru aluat 200 g făină 140 g unt 100 g zahăr 2 gălbenuşuri Pentru cremă 500 ml lapte 140 g zahăr 4 gălbenuşuri 50 g făină 100 g frişcă lichidă de soia
Preparare
Din făină, unt, zahăr şi gălbenuşuri frămânţi un aluat şi îl laşi la rece. Întinzi o foaie din care tai rondele, cu care îmbraci miniformele de tartă unse cu unt. Înţepi aluatul cu furculiţa în câteva locuri şi coci în cuptorul bine încins aproximativ 30 minute. Pentru cremă, freci gălbenuşurile cu zahărul, adaugi făina şi laptele şi fierbi crema la bain-
marie până se îngroaşă.
După ce s-a răcit, adaugi frişca bătută. Torni crema în tarte, decorezi cu căpşunile spălate şi tăiate, fulgi de migdale şi ciocolată.