Muşchi de vită în crustă de muştar şi hrean (diabet)

muschi vita mustar hrean jpeg

Prepară acest fel de mâncare care este gata în numai 35 de minute. Şi chiar dacă e mai scump, muşchiul de vită merită toţi banii.

Ingrediente

2 linguri muştar 1 lingură hrean 1 kg muşchi de vită 1/2 cană pesmet ulei

Mod de preparare

Amesteci muştarul cu hrean şi împrăştii pe tot muşchiul de vită. Acoperi cu pesmet peste amestecul de muştar şi îmbraci muşchiul în folie de plastic. Laşi la frigider între 1 şi 24 de ore. Încingi cuptorul. Îndepărtează folia de plastic şi bagă-l la cuptor în tavă după ce l-ai uns cu puţin ulei. Laşi la temperatură mare cam 25 de minute. Apoi îl pui pe un fund de lemn, îl acoperi şi îl laşi să se odihnească 10 minute înainte de a-l tăia felii.