Negresă cu fulgi de migdale

Negresa poate fi preparată în atât de multe moduri. Noi îţi dăm reţeta mai festivă, cea cu fulgi de migdale.
De ce ai nevoie pentru negresă
100 g zahăr 3 linguri miere 300 g ciocolată neagră 4 ouă 100 g ciocolată cu lapte 200 g unt 100 g făină 200 g fulgi de migdale
Cum se face negresa
Topeşti pe baie de aburi cele două tipuri de ciocolată. Într-o altă cratiţă topeşti untul tot pe baie de aburi. Separat, mixezi 3 minute, ouăle cu zahărul şi cu mierea. Amesteci untul topit cu ciocolata topită.
Torni compoziţia în amestecul de ouă. Adaugi făina cernută ;i 100 g fulgi de migdale. Amesteci până obţii o compoziţie omogenă. Torni aluatul într-o tavă cu hârtie de copt. Coci 25 de minute, la 180 °C. Când este gata, o decorezi cu fulgi de migdale.