Omletă cu brânză şi spanac (diabet)

Iată un mic dejun sănătos şi săţios pentru cei care suferă de diabet! Şi nu numai!
Ingrediente
2 ouă 1 lingură unt 1 cană spanac proaspăt, tocat (poţi folosi şi congelat) 1/3 cană roşii tocate sare 1/3 cană brânză răzuită, mai sărată (eventual parmezan) piper
Mod de preparare
Baţi ouăle cu 2 linguri de apă, eventual într-un blender. Topeşti untul într-o tigaie, la flacără medie. Adaugi spanacul şi roşiile şi sotezi 1 minut. Adaugi sare şi ouăle în tigaie. când începe să se facă, ridici marginile cu o spatulă, şi întroci pe partea cealaltă, acoperi cu un capac şi laşi un minut. resari brânza şi piper pe deasupra, o împătureşti în două şi o serveşti caldă.