Omletă din albuşuri cu spanac

omleta jpeg

Personal, nu sunt un fan al spanacului. Însă, parcă are alt gust când îl adaug în omlete, mai ales dacă pun şi puţină brânză.

De ce ai nevoie pentru omletă cu spanac

1 lingură unt

4-5 cepe verzi

300 g spanac

10 albuşuri

sare

piper

100 g brânză

100 g caşcaval

Cum se prepară omleta

Topeşti untul şi căleşti cepele tocate 1-2 minute, apoi adaugi spanacul tocat şi scurs, dacă alegi spanac congelat. Acoperi şi ţii până când scade zeama lăsată. Asezonezi cu sare şi piper, după gust.

Combini albuşurile cu brânza şi caşcavalul ras până când se omogenizează. Pui compoziţia în tigaie, amesteci puţin, apoi bagi omleta la cuptor, încălzit în prealabil, 35-40 de minute, până se încheagă.

Sursa https://www.rachelcooks.com

https://www.rachelcooks.com