Omletă din albuşuri cu spanac

Personal, nu sunt un fan al spanacului. Însă, parcă are alt gust când îl adaug în omlete, mai ales dacă pun şi puţină brânză.
De ce ai nevoie pentru omletă cu spanac
1 lingură unt
4-5 cepe verzi
300 g spanac
10 albuşuri
sare
piper
100 g brânză
100 g caşcaval
Cum se prepară omleta
Topeşti untul şi căleşti cepele tocate 1-2 minute, apoi adaugi spanacul tocat şi scurs, dacă alegi spanac congelat. Acoperi şi ţii până când scade zeama lăsată. Asezonezi cu sare şi piper, după gust.
Combini albuşurile cu brânza şi caşcavalul ras până când se omogenizează. Pui compoziţia în tigaie, amesteci puţin, apoi bagi omleta la cuptor, încălzit în prealabil, 35-40 de minute, până se încheagă.