Pârjoale din dovleac

3 chiftele jpg jpeg

Pe lângă deserturi, din delicioasul dovleac pot fi preparate şi pârjoale. Serveşte-le cu iaurt sau smântână.

De ce ai nevoie pentru pârjoale din dovleac

1 kg dovleac ras

200 g ceapă

2 ouă

100 g făină

2 căţei de usturoi

sare

piper

coriandru

5 linguri apă

ulei, pentru prăjit

Cum se prepară pârjoalele din dovleac

Combini dovleacul cu ceapa tocată, coriandru, sare, piper, ouăle, făina şi apa. Formezi cu mâinile umede pârjoale din compoziţie, pe care le prăjeşti în ulei încins până când se rumenesc pe ambele părţi.

Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei şi le serveşti cu iaurt sau smântână.

Sursa http://www.adashofmegnut.com

http://www.adashofmegnut.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg