Paste cu legume la cuptor (fără gluten)

paste cuptor jpeg

Această reţetă aromată, colorată şi delicioasă cu legume rumenite la cuptor îţi vor satisface simţurile de miros, văz şi gust. Dacă nu vrei să foloseşti vin alb, înlocuieşte-l cu un sfert de cană de supă de pui.

Ingrediente

3 căni de paste fără gluten 250 g ciuperci 2 căni roşii cherry tăiate pe jumătate 1 ceapă roşie tocată 1 lingură ulei sare piper 1/4 cană vin alb sec 1 cană mazăre 1/4 cană pătrunjel tocat 1/4 cană parmezan răzuit

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Pregăteşti pastele portivit insrucţiunilor de pe ambalaj. Scurgi şi le păstrezi calde. Amesteci ciupercile, roşiile, ceapa, uleiul sare şi piper şi vinul într-un vas. Pui acest amestec într-o tavă. Laşi în cuptor 15 minute. Apoi pui şi pastele şi restul de legume, amesteci şi bagi iar la cuptor vreo 7 minute sau până se înmoaie legumele. Pui pătrunjel şi parmezan pe deasupra şi serveşti.