Paste cu roşii (probleme digestive)

Vara este anotimpul în care apar cel mai frecvent problemele digestive, fie din cauza căldurii, fie din cauza meselor mai grele sau a alimentelor prea reci. Noi îţi venim în întâmpinare cu această reţetă ce conţin ingrediente care te ajută să te simţi mai bine.
Ingrediente
200 g paste 10 roşii 4-5 ciuperci 4-5 linguri brânză rasă, opţional frunze de busuioc, opţional 1 căţel usturoi
Mod de preparare
Speli roşiile sub jet de apă, le ştergi şi le dai cu ulei de măsline şi cu sare. Încingi cuptorul, întinzi hârtie de copt într-o tavă şi aşezi roşiile. Le ţii la copt aproximativ 35 de minute. La fel procedezi şi cu ciupercile. Între timp, prepari pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le ţii la scurs. Îndepărtezi pieliţa roşiilor după ce s-au răcit.
Încingi o lingură de ulei şi adaugi pastele, amesteci, pui roşiile jumătăţi, ciupercile tăiate feliuţe, căţelul de usturoi, bine spălat şi puţin zdrobit şi sare. Dai vasul la
cuptorul încins aproximativ 10 minute. Le serveşti, dacă vrei, decorate cu busuioc şi cu brânză rasă.