Peşte pe pat de legume (imunitate)

peste pe pat de legume jpeg

Odată cu toamna au venit şi virozele. Pe lângă tratament, o alimentaţie sănătoasă şi multă odihnă vor reduce considerabil perioada critică a bolii.

Ingrediente (4 porţii)

4 fileuri cod 2 ardei graşi verzi 2 ardei graşi roşii 50 g măsline 5 căţei usturoi 1 praz foi dafin sare piper lămâie 2 linguri ulei 1-2 linguri unt câteva fire pătrunjel

Mod de preparare

Speli şi usuci bine fileurile, apoi le ungi cu ulei şi le dai cu sare şi piper după gust. Cureţi primele două foi de la praz, apoi îl tai rondele: toată partea albă şi puţin din cea verde. Tai fâşii ardeii graşi şi zdrobeşti usturoiul. Ungi o tavă cu unt, aşezi legumele, le amesteci, le dai cu sare şi piper şi aşezi peste ele fileurile de peşte. Pui, după gust, şi foi de dafin, apoi dai tava la cuptorul încins, acoperită cu folie, 15 minute. Scoţi folia, pui măslinele, şi mai ţii încă 15-20 de minute. Serveşti cu pătrunjel tocat fin şi zeamă de lămâie.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg