Peşte umplut cu spanac (diabet)

Pentru o persoană cu diabet. Alimentaţia face parte din succesul tratamentului. Ai voie, printre altele, carne albă, peşte, ouă, brânzeturi, unt, ulei, fără să depăşeşti cantităţile recomandate. Deserturile cu nuci sunt şi ele pe lista alimentelor permise.
Ai nevoie de
2 bucăţi file de peşte 2 mâini frunze spanac 1 linguriţă unt 2 fire ceapă verde sare piper diverse legume pentru garnitură
Mod de preparare
Speli peştele şi îl usuci bine. Îl tamponezi cu şervete absorbante. Speli spanacul, toci firele de ceapă verde şi sotezi totul în untul încins într-o tigaie. Potriveşti de sare şi piper. Laşi doar câteva minute. Aşezi compoziţia de spanac peste fileurile de peşte. Le rulezi şi le strângi cu sfoară. Bagi rulourile cuptor, la foc potrivit, cam 25 de minute, până se rumenesc. Între timp, sotezi ce legume doreşti, ca garnitură alături de peştele umplut.