Piept de pui cu tăiţei (bila leneşă)

pipet de pui taitei jpeg

Dacă suferi de bilă leneşă, poţi preparar cu încredere această porţie de pipet de pui cu tăişei.

Ingrediente

1 piept de pui 250 g tăieţei sau tagliatelle 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 3-4 roşii cireşele 2 linguri ulei de măsline 2 linguri susan sare zeama de la 1/2 lămâie

Preparare

Speli pieptul de pui, îl cureţi de piele, îl frigi pe grătar şi îl tai fâşii de un deget grosime. Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi şi le pui într-un vas.

Tai ardeii  julien şi-i amesteci cu pastele, condimentezi cu sare, pui puţin ulei şi zeama de lămâie, adaugi bucăţelele de carne, susanul  şi roşiile tăiate jumătăţi şi amesteci.