Pui cu tăiţei (diabet)

Gustoasă uşor de preparat, această supă este foarte bună pentru diabetici.
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui dezosat şi fără pieliţă ¼ linguriţă praf de usturoi 2 căni de supă ½ linguriţă busuioc uscat 1/8 linguriţă piper 2 căni legume congelate 1 pachet de tăiţei cu ou
Mod de preparare
Într-o tigaie, sotezi puiul la foc mediu timp de 10 minute sau până capătă o culoare arămie. Dacă vrei poţi adăuga puţină supă. Dai puiul la o parte din tigaie şi îl tai în bucăţi. Presară pudră de usturoi.
În aceeaşi tigaie încălzeşti supa, cu busuioc, piper şi legume. Lasă să fiarbă. Pune tăiţeii şi adaugă şi puiul în tigaie. Lasă la foc mic. Acoperă şi lasă să clocotească, amestecând din când în când timp de 10 minute sau până când carnea nu mai are culoarea roz iar tăiţeii s-au înmuiat. Poţi servi.