Pui la cuptor cu brânză rasă
Pui la cuptor cu brânză rasă
O reţetă sănătoasă ca să eviţi prăjitul în tigaie.
De ce ai nevoie ca să prepari pui la cuptor cu brânză rasă
110 g pesmet
2 linguri brânză rasă sau parmezan
1 lingură amestec de condimente
½ lingură de pudră de usturoi
½ lingură de pudră de ceapă
sare
piper
1 lingura ulei
1 kg bucăţi de pui
180 ml sos
170 g brânză mozzarella
Cum prepari pui la cuptor cu brânză rasă:
Încălzeşte în prealabil cuptorul la 375 grade. Intr-un castron mediu, amestecă la un loc pesmetul, brânza rasă sau parmezanul, pudra de usturoi, pudra de ceapă, sare şi piper. Pune uleiul într-o tavă. Dă fiecare bucată de pui prin amestecul de pesmet si condimente şi pune-le în tavă. Toarnă şi restul de pesmet si condiment. Dă la cuptor pentru 15 minute. Apoi întoarce-le invers şi mai dă la cuptor pentru încă 15 minute. Scoate tava din cuptor şi presară 2 linguri de sos şi 2 linguri de mozzarella rasă pe fiecare bucată de pui. Dă iar la cuptor pentru 10 - 15 minute sau până când se topeşte brânza. Serveşte fierbinte.
Sursa: https://www.organizeyourselfskinny.com