Pui la grătar cu legume (fără gluten)

Pentru cei care trebuie să mănânce fără gluten, această reţetă este mai mult decât binevenită. Mai ales că este şi foarte uşor de preparat.
Ingrediente
3 linguri ulei de măsline 3 linguri busuioc proaspăt, tocat 1 lingură maghiran proaspăt, tocat sare puţin ulei pentru uns 1 ardei gras roşu, curăţat şi tăiat bucăţi 1 vânătă, tăiată bucăţi 1 dovlecel, tăiat pe jumătate în lungime 4 roşii, medii tăiat felii 1 ceapă roşie, bucăţi 4 bucăţi de piept de pui fără oase şi pieliţe piper 1 lingură oţet de vin roşu
Mod de preparare
Încinge grătarul. Amestecă uleiul, busuiocul, maghiranul şi sarea într-un bol mic şi păstrează o lingură din această compoziţie. Dă deoparte.
Unge toate bucăţile de ardei, vânata, dovlecel, roşii şi ceapă cu ulei. Pune legumele pe grătar şi lasă-le pe amble părţi până se pătrund bine. Cu amestecul păstrat unge fiecare bucată de pui pe ambele părţi. Apoi dai cu piper. Pune carnea pe grătar şi las-o 4-5 minute pe fiecare parte.
Între timp, poţi transfera legumele pe un fund de lemn şi să le tai mai mici. Amestecă-le într-un vas cu oţetul şi restul de amestec de verdeţuri. Serveşti calde.
sursa: eatingwell.com