Pui la grătar cu paste (pentru diabet)

pui la gratar cu paste si spanac diabet jpeg

Adaugă nişte pui la grătar, spanac şi un sos uşor, cremos peste nişte paste pentru un fel de mâncare uşor

Ingrediente

2 piepţi de pui dezosaţi şi fără piele 3/4 linguriţă sare piper ulei 250 g paste linguine 3 linguri făină 1 linguriţă usturoi pisat 1 cană lapte 1 cană supă de pui 100 g parmezan răzuit 4 căni frunze de spanac

Mod de preparare

Încingi grătarul. Presari sare şi piper peste pui şi îl ungi cu puţin ulei şi îl pui pe grătar. Laşi pe fiacer parte câte 8 mminute până se pătrunde bine. Dai deoparte 10 minute, elimini eventualele oase ale puiului şi tai fâşii subţiri.

Prepari pastele potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurgi şi le păstrezi calde. Încingi o tigaie la flacără medie, adaugi ulei, apoi făina şi usturoiul. laşi 2 minute pe foc, amestecând din când în când. Adaugi laptele şi supa, şi amesteci. Laşi să fiarbă până se îngroaşă. Adaugi brânza, şi amesteci până se topeşte. Pui sare după gust, piper şi spanacul. laşi să se înmoaie puţin, adaugi pastele şi puiul şi amesteci bine. Serveşti imediat.

sursa foto: lisasdinnertimedish.com