Pulpe de pui cu legume la cuptor

O masă uşoară de seară sau de prânz, pulpele de pui cu legume la cuptor sunt foarte gustoase şi apetisante.
Ingrediente – Pulpe de pui cu legume la cuptor
6 pulpe de pui ulei 3 ardei graşi 1 ceapă, feliată coriandru tocat, după gust sare piper
Pentru sos
80 g miere
1 lingură sos de soia
1 lingură sos picant
zeama de la 1 lămâie
5 căţei de usturoi, pisaţi
sare
Mod de preparare – Pulpe de pui cu legume la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi o tavă cu puţin ulei sau o tapetezi cu hârtie de copt. Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Torni o treime din sos într-o pungă resigilabilă şi combini cu puiul. Laşi la marinat 30 de minute. Dai la cuptor 15-20 de minute.
Feliezi ardeii şi îi aşezi în tavă alături de ceapă şi pulpele de pui. Prseari coriandru şi sosul rămas. Întorci în cuptor încă 10 minute. Serveşti cu coriandru.
Sursa http://www.eatwell101.com