Pulpe de pui cu legume la cuptor

pulpe de pui cu legume jpeg

O masă uşoară de seară sau de prânz, pulpele de pui cu legume la cuptor sunt foarte gustoase şi apetisante.

Ingrediente – Pulpe de pui cu legume la cuptor

6 pulpe de pui ulei 3 ardei graşi 1 ceapă, feliată coriandru tocat, după gust sare piper

Pentru sos

80 g miere

1 lingură sos de soia

1 lingură sos picant

zeama de la 1 lămâie

5 căţei de usturoi, pisaţi

sare

Mod de preparare – Pulpe de pui cu legume la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi o tavă cu puţin ulei sau o tapetezi cu hârtie de copt. Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Torni o treime din sos într-o pungă resigilabilă şi combini cu puiul. Laşi la marinat 30 de minute. Dai la cuptor 15-20 de minute.

Feliezi ardeii şi îi aşezi în tavă alături de ceapă şi pulpele de pui. Prseari coriandru şi sosul rămas. Întorci în cuptor încă 10 minute. Serveşti cu coriandru.

Sursa http://www.eatwell101.com