Rasol de vită cu legume (post hepatită)

rasol vita legume jpeg

Convalescenţii după hepatită au nevoie de o dietă specială. Reţeta noastră de rasol de vită cu legume îţi arată că o mâncare de regim poate fi şi gustoasă.

Ingrediente

200 g rasol vită 2 morcovi 1 cartof 1 păstârnac pătrunjel sare

Mod de preparare

Fierbi rasolul în apă cu puţină sare. După ce a clocotit şi ai adunat spuma, laşi să fiarbă la foc mic aproximativ 40 minute. Adaugi morcovul şi păstârnacul, şi după aproximativ opt minute pui şi cartoful tăiat cubuleţe şi laşi să fiarbă la foc mic. Când şi carnea, şi legumele sunt fierte, le scoţi cu o spumieră, serveşti carnea aşezată pe un pat de legume fierte şi decorată cu pătrunjel.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg