Salată caldă cu tofu şi dovlecei (pentru imunitate)

Am denumit-o ca fiind o reţetă perfectă pentru imunitatea noastră în aceste zile de iarnă. Dar la fel de bine se poate servi la orice ocazie.
Ingrediente
3 linguriţe ulei 400 g tofu, scurs şi tăiat bucăţele 1 1/2 linguriţă chili 1 linguriţă chimion sare 1 dovlecel, tocat 3/4 cană boabe de porumb 4 cepe verzi, tocate 1/2 cană brânză răzuită (de care vrei) 1/4 cană coriandru
Mod de preparare
Încingi o linguriţă şi jumătate de ulei într-o tigaie la flacără medie. Adaugi tofu, chili, chimionul şi un sfert de linguriţă de sare. Laşi pe foc, amesteci până când tofu începe să se arămească, 4-5 minute. Transferi într-un vas. Adaugi restul de ulei în tigaie. Adaugi dovlecelul, boabele de porumb, ceapa verde şi sare. Laşi pe foc, amesteci, până cândlegumele se înmoaie, cam 3 minute. Repui tofu în tigaie, amesteci şi mai laşi 2 minute pe foc. Dai la o parte de pe foc, amesteci şi încorporezi brânza catre trebuie să se topească. Presari deasupra coriandru.
sursa: eatingwell.com