Salată de cartofi cu ceapă roşie şi sos cremos
Obişnuiesc să prepar această salata seara, când nu am mult timp la dispoziţie să pregătesc cina. De fiecare dată îmi iese la fel de bună.
De ce ai nevoie pentru salată de cartofi cu ceapă roşie şi sos cremos
5-6 cartofi
½ de lămâie
1 lingură muştar
2 linguri maioneză
100 g iaurt grecesc
pătrunjel
busuioc
3 fire ceapă verde
½ ceapă roşie
sare
piper
Cum se prepară salata de cartofi cu ceapă roşie şi sos cremos
Fierbi cartofii în apă cu sare până când furculiţa intră cu uşurinţă în ei. Îi scurgi, îi laşi la răcorit şi-i tai bucăţi.
Separat, amesteci muştarul cu maioneza, iaurtul grecesc, zeama de lămâie şi asezonezi cu sare şi piper, după gust.
Toci cepele şi le amestcei cu restul ingredientelor, adaugi sosul şi omogenizezi.
Sursa https://lisagcooks.com