Salată de linte cu spanac şi ceapă roşie
La cină sunt recomandate mâncăririle uşoare, cum este această salată de linte cu spanac şi ceapă roşie.
De ce ai nevoie pentru salată de linte cu spanac şi ceapă roşie
100 g mozzarella
200 g linte fiartă
1 ceapă roşie
2-3 linguri ulei de măsline
40 g nuci
50 g spanac
50 g rucolă
1 ardei copt
8 măsline verzi
pătrunjel
sare
piper
Cum se prepară salata de linte cu spanac
Cureţi ceapa şi o feliezi, apoi o stropeşti cu puţin ulei şi o aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. O coci aproximativ 15 minute. O amesteci cu spanacul tocat, lintea, rucolă, ardeiul copt tocat, măslinele feliate, nucile, sare şi piper, după gust. Pui deasupra bucăţi rupte de mozzarella, presari pătrunjel tocat şi condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi torni ulei de măsline.