Salată de varză - pentru sistemul digestiv

salata coleslaw jpeg

Varza albă şi roşie şi morcovii fac o combinaţie colorată şi sănătoasă.

Pentru 6 porţii Preparare 20 de minute

Ingrediente

3 linguri maioneză, mai slabă în grăsimi

3 linguri iaurt fără grăsimi

1 lingură muştar

2 linguriţe oţet

1 linguriţă zahăr

1/2 linguriţă chimen

sare

piper

un sfert de varză albă tocată

un sfert varză roşie tocată

2 morcovi răzuiţi

Preparare

Amestecă maioneza, iaurtul, muştarul, oţetul şi zahărul într-un bol. Adaugă chimenul, asezonează cu sare şi piper. Pune varza şi morcovii şi amestecă bine.

Per porţie: 49 calorii, 2 g grăsimi, 2 mg colesterol, 7 g carbohidraţi, 1 g proteine, 2 g fibre, 153 mg sodiu, 174 mg potasiu.