Sandviş cu peşte şi salată de ananas (inimă)

sandvis peste annas jpeg

Un sandviş cu peşte nu trebuie să fie foarte rumenit pentru a fi delicios.Încearcă reţeta noastră, însoţită de o salată de ananas zmoasă. Şi merită un minut în plus pentru a mărunţi ananasul. Este o reţetă perfectă pentru sănătatea inimii.

Ingrediente

2 linguri maioneză slabă 2 linguri iaurt slab 2 linguriţe oţet de orez 250 g ananas tăiat bucăţi mici 200 g varză tocată (combinaţie albă cu roşie) 1/4 cană mălai sare 600 g peşte tăiat în 4 porţii sare 4 linguriţe ulei 8 felii de pâine din grâu integral, prăjite

Mod de preparare

Amestecă maioneza, iaurtul, oţetul într-un vas mediu. Adaugă ananasul şi varza şi amestecă.

Pune mălaiul într-o farfurie plată. Dă cu sare peştele pe fiecare parte şi apoi trece-l prin mălai. Încinge uleiul într-o tigaie. Pune peştele şi găteşte-l, câteva minute pe fiecare parte. Dă-l deoparte pe o farfurie.

Pune peştele şi salata între două felii de pâine prăjită.

Per porţie: 372 calorii; 9 g grăsimi (1 g saturate, 4 g monosaturate); 69 mg colesterol; 42 g carbohidraţi; 3 g zaharuri adăugate; 31 g proteine; 7 g fibre; 658 mg sodiu; 654 mg potasiu.

Bonus nutriţional: Vitamin C, Magnesiu, Potasiu, Folaţi

sursa foto: food.com