Spanac cremos (pentru sănătatea oaselor)

Această reţetă de spanac cremos cu lapte slab şi parmezan este perfectă pentru sănătatea oaselor.
Ingrediente (2 porţii)
2 linguriţe ulei de măsline 1/4 cană ceapă tocată 300 g spanac proaspăt (elimină codiţele tari) 1 lingurăp unt 1 lingură făină 1/2 cană lapte slab 1/8 linguriţă nucşoară sare piper 2 linguri parmezan sau pecorino răzuit
Mod de preparare
Încingi uleiul într-i tigaie mare la flacără iute. Adaugi ceapa, laşi pe foc şi amesteci, până când devine transparentă, cam 30 de secunde. Adaugi spanacul, amesteci, până când se înmoaie, cam 2 minute.
Încingi uleiul într-o tigaie mai mică la foc iute. Adaugi făina, amesteci până când începe să bolborosească, cam 30 de secunde. Adaugi laptele, nucşoara, sare şi piper; amesteci constant, până când se îngroaşă, cam 1 minut. Încorporezi spanacul în sos. Amesteci, presari brânza răzuită pe deasupra şi serveşti.
sursa: eatingwell.com