Spanac cremos (pentru sănătatea oaselor)

spanac cremos jpeg

Această reţetă de spanac cremos cu lapte slab şi parmezan este perfectă pentru sănătatea oaselor.

Ingrediente (2 porţii)

2 linguriţe ulei de măsline 1/4 cană ceapă tocată 300 g spanac proaspăt (elimină codiţele tari) 1 lingurăp unt 1 lingură făină 1/2 cană lapte slab 1/8 linguriţă nucşoară sare piper 2 linguri parmezan sau pecorino răzuit

Mod de preparare

Încingi uleiul într-i tigaie mare la flacără iute. Adaugi ceapa, laşi pe foc şi amesteci, până când devine transparentă, cam 30 de secunde. Adaugi spanacul, amesteci, până când se înmoaie, cam 2 minute.

Încingi uleiul într-o tigaie mai mică la foc iute. Adaugi făina, amesteci până când începe să bolborosească, cam 30 de secunde. Adaugi laptele, nucşoara, sare şi piper; amesteci constant, până când se îngroaşă, cam 1 minut. Încorporezi spanacul în sos. Amesteci, presari brânza răzuită pe deasupra şi serveşti.

sursa: eatingwell.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg