Supă-cremă de spanac

1 60373280 xxl jpg jpeg

Ai aici o reţetă de supă de post foarte sănătoasă şi hrănitoare.

De ce ai nevoie ca să faci supă-cremă de spanac:

1 kg spanac congelat 8 cartofi 1 morcov tăiat feliuţe 1 ceapă 6 căţei de usturoi 2 linguri ulei 500 ml apă caldă sare piper

Cum prepari supă-cremă de spanac:

Încingi uleiul într-o oală şi căleşti uşor ceapa şi usturoiul. Adaugi pe rând morcovul şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Torni

apa şi laşi la fiert până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi spanacul şi mai ţii încă 10 minute. Amesteci.

Strecori şi mixezi legumele. Torni din apa în care au fiert în funcţie de cât de groasă vrei supa. Potriveşti gustul

de sare şi piper, apoi serveşti.