Supă de ceapă cu cartofi

supa de ceapa jpeg

O reţetă vegetariană, care poate fi pregătită în mai puţin de o oră - supă de ceapă de cartofi.

De ce ai nevoie pentru supă de ceapă cu cartofi

1 kg cartofi

200 g brânză, rasă

1 lingură unt

sare

piper

100 ml vin

1 l supă de legume

1 lingură cimbru uscat

5 cepe

3 căţei de usturoi

2 linguri ulei

1 lingură zahăr

Cum se prepară supă de ceapă cu cartofi

Fierbi cartofii în apă cu sare, iar când s-au înmuiat îi scurgi şi adaugi sare piper şi unt.

Încingi uleiul şi caramelizezi cepele tocate. După 7-8 minute pui sare piper şi zahăr. După alte 5 minute adaugi usturoiul pisat şi mai ţii pe foc 30 de secunde. Adaugi vinul, amesteci şi, după 2-3 minute, torni supa de legume şi presari cimbrul. Laşi să fiarbă aproximativ 15 minute. Torni supa în boluri, aşezi în fiecare cartofi tăiaţi, iar deasupra presari brânză.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg