Supă de fasole neagră cu legume, pentru accelerarea digestiei

thetraceyshow com   supa fasole neagra si legume jpeg

Această reşetă este foarte indicată pentru cei care au nevoie de accelerarea digestiei. De asemenea, consumul de fasole neagră cu moderaţie este recomandat şi în cazul bolilor de inimă, întrucât conţine întreaga gamă de vitamine B.

Ingrediente

1 lingură ulei 1 ceapă tocată 1 căţel usturoi, pisat 2 morcovi, tocaţi 2 linguriţe praf de chili 1 linguriţă cimbru 4 căni supă în care au fiert legumele 2 cutii de fasole neagră fiartă şi scursă 1 cutie boabe de porumb piper 1 cutie pulpă de roşii

Mod de preparare

Într-o tigaie mare, încinge uleiul la flacără potrivită; găteşte ceapa, usturoiul, morcovii şi amesteci din când în când, timp de 5 minute sau până când se înmoaie ceapa. Adaugă pudra de chili şi cimbrul; lasă pe foc, amestecă, timp de 1 minut. Adaugă zeama de legume, 1 cutie de fasole, porumbul şi piperul. Dă în clocot.

Între timp, într-un blender, pasează roşiile şi restul de fasole. Toarnă în oală. Dă focul mai încet, amestecă şi fierbe 10-15 minute sau până când se înmoaie morcovii.