Supă de peşte, reţeta rapidă

Dacă îţi place supa de peşte trebuie neapărat să încerci această reţetă simplă.
Ingrediente 500 g peşte alb 1 fir de praz 2 morcovi 300 g ciuperci 1 ţelină 1 legătură pătrunjel 1 pahar vin alb sec sare ulei 3 litri apă
Mod de preparare - Supă de peşte
Speli legumele. Tai prazul rondele subţiri, iar morcovii fâşii cu ajutorul cuţitului econom. Faci ţelina bucăţele şi feliezi ciupercile. Căleşti prazul 3 minute în ulei. Adaugi morcovii, ţelina şi ciupercile.
Completezi cu apa şi vinul. Fierbi 20 de minute. Spre sfârşit, presari sarea, apoi adaugi peştele. Mai fierbi 10 minute. Stingi focul şi pui pătrunjelul tocat. Acoperi şi laşi să se odihnească 30 de minute, apoi serveşti.