Tartă cu fructe (pentru diabet)

Fără pic de zahăr, această tartă cu fructe este foarte potrivită pentru cei care suferă de diabet.
Ingrediente
Pentru aluat 320 g făină 100 ml ulei 120 ml apă caldă 1 plic praf de copt 1 praf de sare
1 borcan compot de piersici, fără zahăr
4-5 kiwi
1 plic gelatină incoloră
Mod de preparare
Amesteci într-un bol făina, uleiul, apa caldă, praful de copt şi sarea. Vei obţine un aluat moale, dar care nu se ţine de degete. Întinzi aluatul în formele de tarte şi le dai la cuptor până se rumenesc.
Scoţi tartele din forme şi le răstorni. Feliezi piersicile şi kiwi. Pui în ele câte 2-3 felii de fructe. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o amesteci cu compot. Torni puţin peste tarte, pe care le dai la rece până se întăreşte gelatina.