Tartă de ciocolată cu căpşuni fără coacere

tartă de ciocolată cu căpşuni no bake jpeg

Când ai poftă de ceva dulce, încearcă această delicioasă reţetă de tartă de ciocolată cu căpşuni fără coacere.

De ce ai nevoie ca să faci tartă de ciocolată cu căpşuni fără coacere:

Pentru crustă:

1 pachet de biscuiţi

1 /2 pachet de unt, topit

Pentru umplutură:

110 g ciocolată semidulce sau amăruie

330 g smântână groasă

Pentru ornat:

150 g căpşuni proaspete

Cum prepari tartă de ciocolată cu căpşuni fără coacere:

Pentru prepararea crustei, fărâmiţezi biscuţii cu ajutorul unui mixer. Îi pui într-un vas şi îi amesteci cu untul topit până se omogenizează. Aşezi compoziţia în forme de tarte, acoperind şi pereţii acesteia. Dai crusta la frigider şi o laşi să se întărească 1 oră înainte să pui umplutura.

Pentru umplutură, rupi bucăţi ciocolata şi le pui într-un vas termorezistent. Într-o crăticioară, pui smântâna pe foc, la flacără medie. O torni peste ciocolată şi o laşi să stea 2-3 minute. Amesteci încet până se înmoaie. Torni umplutura peste crusta preparată şi laşi să se răcească. Dai la frigider minimum 4 – 6 ore sau peste noapte. Poţi decora tarta cu felii de căpşuni şi ciocolată topită.

Sursa: https://homeiswheretheboatis.net

https://homeiswheretheboatis.net