Tortilla cu carne de curcan şi ceapă (sănătatea oaselor)

Nu este chiar un fel de mâncare tradiţional, dar cu siguranţă este foarte bun pentru sănătatea oaselor.
Ingrediente (4 porţii) 1 ceapă roşie, tăiată fin 1/4 cană oţet balsamic 4 tortilla 1 cană brânză Cheddar răzuită 8 felii de carne de curcan
Mod de preparare
Amesteci ceapa cu oţetul într-un vas şi laşi la marinat 5 minute. Scurgi, păstrând oţetul, eventual pentru o salată.
Încălzeşti două tortilla într-o tigaie la flacără măricivă, pentru 45 de secunde, apoi le întorci. Pe jumătate din foaia de tortilla, pui un sfert din cantitatea de brânză, 2 felii de curcan şi pe deasupra un sfert din cantitatea de ceapă. Apoi, le împătureşti şi le presezi uşor cu o spatulă. Laşi pe foc 2 minute, până începe să se topească brânza. Întorci şi laşi 1-2 minute şi pe partea cealaltă. Transferi pe o farfurie pentru a le păstra calde. repeţi operaţiunea cu restul de 2 tortille şi de ingrediente.
sursa: eatingwell.com