Tortilla cu salată de pui (pentru gravide)

Garantate a fi o atracţie culinară pentru toată lumea, aceste tortillas sunt perfect pentru a prepara o umplutură cu resturi de pui, de la o altă masă. Este un preparat pe care îl recomandăm gravidelor.
Ingrediente (4 porţii)
1/2 cană zeamă de lămâie 1/3 cană sos de peşte 1/4 cană zahăr 2 căţei usturoi, pisaţi 1/4 linguriţă, piper roşu pisat 8 tortillas 4 căni salată verde ruptă 3 căni carne de pui fiartă sau la grătar 1 roşie tăiată felii 1 cană morcovi, daţi pe răzătoare 1 legătură ceapă verde tocată 2/3 cană frunze de mentă, proaspete
Mod de preparare
Amesteci zeama de lămâie, cu sosul de peşte, zahărul, usturoiul şi piperul roşu într-un vas mic până când se dizolvă zahărul.
Încingi cuptorul. Împachetezi foile de tortilla într-o folie şi le bagi în cuptor 10-15 minute., până se mai înmoaie şi sunt fierbinţi. Le păstrezi calde.
Amesteci zalata, roşia, moprcovii, ceapa verde şi menta într-un vas mare. Adaugi 1/3 cană de dressing şi amesteci să se acopere. Dai deoparte amestecul de pui, foile de tortilla şi restul de dressing pentru că le vei aambla la masă, atunci când sunt mâncate. Serveşti iemdiat.