Varză de Bruxelles cu cremă de hrean şi şuncă (pentru imunitate)

Această cremă cu hrean este exact ce trebuie pentru o imunitate de fier. Iar în ceea ce priveşte gustul este cuceritor.
Ingrediente
700 g verze de Bruxelles, spălate şi tăiate pe jumătate 4 felii de şuncă tăiate fin 1/4 cană smântână 2 linguriţe hrean răzuit sare piper
Mod de preparare
Opăreşte 3 minute verzele de Bruxelles. Amestecă şunca cu smântâna, hreanul, sare şi piper într-un vas. Adaugă varza de Bruxelles şi amestecă bine.
Per porţie: 80 calorii; 3 g grăsimi (1 g saturate, 1 g monosaturate); 8 mg colesterol; 9 g carbohidraţi; 0 g zaharuri adăugate; 5 g proteine; 3 g fibre; 222 mg sodiu; 431 mg potasiu.